<<<

Eivissa, 17 d’abril de 2013

<<<

El músic i comunicador

Fernando Argenta

presentarà el proper diumenge

el seu popular ‘Conciertazo’ a Eivissa,

conjuntament amb l’Orquestra

Simfònica Ciutat d’Eivissa

dirigida per Adolfo Villalonga.

<<<

http://www.conselldeivissa.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?contenido=7573&codResi=1&layout=p_20_contenedor1.jsp&tipo=8&codMenu=594&seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&nivel=1400&language=ca

<<<

El concert, de marcat caràcter pedagògic i especialment dirigit al públic familiar, tendrà lloc el diumenge, 21 d’abril de 2013, a Can Ventosa a les 12 hores.

El concert s’ha organitzat en d’acord amb el conveni de col·laboració entre el Consell Insular i el Patronat Municipal de Música de l’Ajuntament d’Eivissa, mitjançant el qual el Consell sufraga les despeses d’un concert de l’orquestra simfònica tots els anys. En aquesta ocasió, segons ha explicat la consellera de Cultura, Pepita Costa, s’ha buscat un programa pedagògic: «Una manera de contribuir a tota la feina d’educació musical que es fa al Patronat de Música, al Conservatori i les diferents escoles és potenciar els concerts pedagògics i fomentar que els més joves i les famílies acudeixin als concerts. Hem pensat que una manera molt bona de començar és aprofitar els coneixements i l’experiència de Fernando Argenta». Argenta, a més de la seua feina a TVE, també ha dirigit durant molts d’anys el programa de RNE ‘Clásicos Populares’.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Lina Sansano, ha destacat també aquesta col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament amb el finançament d’un concert de l’orquestra tots els anys. «És molt important que l’orquestra pugui fer quatre concerts anuals, i això és possible gràcies a la col·laboració del Consell», ha recordat.

Adolfo Villalonga s’ha declarat «fan» de Fernando Argenta des de la seua infantesa, i ha explicat que el contacte que han mantengut per preparar el concert ha estat molt fluïd. Argenta viatjarà a Eivissa dissabte per participar en l’assaig general del concert i introduir les parts escèniques, en les que es buscarà la participació del públic.

Els preus per aquest concert s’han adaptat respecte el que és habitual en l’Orquestra Simfònica. Serà de 5 euros pels adults i de 3 euros pels nens.

<<<

YHA 20130421

>>>