<<<

«El Petit Príncep» és l’obra més coneguda d’Antoine de Saint-Exupéry, i des de la seva publicació a Nova York el 1943, és considerat com un veritable fenomen editorial mundial. Compta amb més de dos-centes cinquanta traduccions catalogades, i més de vuitanta milions de llibres, cassets, DVD i CD venuts arreu del món. Aquesta setmana coneixem dos dels seus seguidors formenterers.

Aquest conte poètic i filosòfic, il·lustrat pel mateix Saint-Exupéry, pot tenir l’aparença d’un conte per a nens. Però en realitat, com la bona literatura, va més enllà de les edats i, sobretot, de les aparences, i amaga als lectors passatges que vertebren una immensa al·legoria sobre els nens en un món d’adults, que no recorden que varen ser nens un dia. Sigui per això o no, el que és segur és que «El Petit Príncep» té moltíssims adeptes i seguidors arreu del món, se n’han fet versions en pel·lícules i musicals, i estam davant d’un dels textos més traduïts i versionats, ben a prop d’El Capital de Karl Marx i la Bíblia.

<<<

http://www.diariodeibiza.es/

cultura/2017/06/28/

petit-princep-casa-formentera

>>>