(Eivissa, 1964)

Director, docent, músic. Inicià d’infant els estudis musicals amb el seu pare i, als sis anys, amb Victorí Planells Roig a l’Escola Municipal de Música d’Eivissa; des de ben petit va guanyar nombrosos concursos de música celebrats a Eivissa; posteriorment, realitzà els estudis professionals de piano amb Catalina Bufí Juan a l’aula d’extensió a Eivissa del Conservatori Professional de Música de Balears; va estudiar saxofon amb Manuel Marí Bueno a Eivissa i amb Pasqual Martínez a Palma al Conservatori Professional de Música; continuà els estudis de saxofon amb Miquel Llopis al Conservatori Superior de Música de València, obtinguent les màximes qualificacions de final de carrera; ha participat en classes magistrals de saxofon impartides per Daniel Deffayet, Claude Delangle i Eric Devallon.

Des de 1983, forma duo de saxofon i piano amb la seua esposa, Maria Nèlida Bonet Bufí, realitzant una extensa labor concertística i de difusió del repertori especial del duo; ha participat en encontres nacionals de saxofon i impartit cursos de saxofon i concerts pedagògics a diversos indrets de les Illes Balears i Castelló de la Plana; com a solista ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Balears sota la direcció de Salvador Brotons; l’any 1997, va ser seleccionat per participar a l’XIè Congrés Mundial de Saxofon celebrat al Palau de la Música de València.

Ha estat component del grup instrumental Ensemble Eivissa 2000 que dirigeix Adolf Villalonga Juan; és professor de saxofon al Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera i fundador del quartet de saxofons d’aquest conservatori, ocupant també a l’actualitat el càrrec de cap d’estudis; ha participat com a ponent a la I Jornada de Música a les Illes Balears, organitzada pel Forum Musicae; ha estat membre de diversos jurats a concursos de les Illes Balears.

Ha enregistrat recitals de saxofon a la TV ZDF alemanya, l’obra del compositor Pérez de Arévalo a la Fundació A.C.A. i un CD amb música de saxofon i piano; des de 2000 és l’encarregat de posar en funcionament i el primer director de l’escola municipal de música de Santa Eulària des Riu i, des de 2002, és el director de la seua banda de música.

>>>