Professor de ciències polítiques de la Universitat Pompeu Fabra.

Lletrat del Parlament de Catalunya.

Professor – responsable de l’assignatura «Dret constitucional i estatutari»

a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Professor de les Aules de Gent Gran de la Universitat de Barcelona.

>>>

Articles

http://francesc-pau-vall9.webnode.cat/

>>>

Ficha bibliográfica en Dialnet

>>>

Ràdio Balaguer / 05-11-2009

El balaguerí Francesc Pau i Vall, professor de ciència política i lletrat del Parlament de Catalunya donarà el tret de sortida a les Festes del Sant Crist 2009. Pau serà l’encarregat de fer el pregó demà a les 20’30 h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer

>>>

Francesc Pau i Vall és llicenciat en Dret  i  en Filosofia i Lletres (secció Història Moderna) per la Universitat de Barcelona.

La seva experiència professional és molt dilatada, ja que actualment és lletrat -director de l’ Oficina de Dret Comparat i de Relacions Interparlamentàries del Parlament de Catalunya, professor de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i coordinador i professor de l’àrea docent “Dret constitucional i estatutari” de l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Escola de Policia de Catalunya).

A més, és membre de la Junta Directiva de l’ Associació de lletrats parlamentaris (AELPA), que engloba els lletrats parlamentaris de l’ Estat Espanyol.

També coordina els llibres que edita anualment aquesta associació sobre dret constitucional, dret parlamentari i ciència política i és autor de diverses publicacions entre les quals: “El déficit democrático de la Unión Europea” i “El Senado y el Estado plurinacional, una reflexión desde Cataluña”, entre altres. A més, ha publicat articles d’opinió en diversos diaris com La Vanguardia, El Periódico, El País, l’ Avui i El Punt.

També ha pronunciat conferències a diversos països europeus (França, Itàlia) i americans (Estats Units, Mèxic, Xile, Panamà, Uruguai).

<<<

http://www.radiobalaguer.cat/

>>>