Jaime MANUEL RIBAS i Nèlida BONED BUFÍ

Duo de saxòfon i piano

 

Joan Marí Tur : Viure la música (presentació del CD "Vacances")

 

 

Jaime MANUEL RIBAS

Va néixer a Eivissa. S'inicià en el saxòfon de la mà del seu pare, també músic. Va ingressar amb sis anys a l'Escola i Banda Municipal de Música de la ciutat d'Eivissa, aleshores dirigida per Victorí Planells. Realitzà els estudis de saxòfon i piano al Conservatori Professional de Música de Balears a Eivissa. Va continuar els seus estudis de saxòfon al Conservatori Superior de Música de València amb Miguel Llopis, que va finalitzar amb les màximes qualificacions.

Ha perfeccionat els estudis amb els professors Daniel Deffayet, Claude Delangle i Eric Devallon.

És professor de saxòfon al Conservatorio Professional de Música de Balears a Eivissa, on ha fundat el quartet de saxòfons d'aquest Conservatori.

Ha actuat com a solista amb l'Orquestra Simfònica de Balears, sota la direcció de Salvador Brotons.

 

Nèlida BONED BUFÍ

Va nèixer a Eivissa. Realitzà els seus estudis de solfeig i piano amb la seva mare, la professora Catalina Bufí, al Conservatori de Música de Balears a Eivissa. Ha estudiat harmonia i contrapunt amb Bernat Julià. També va realitzar estudis de violí amb els professors Joan Marí Cervera i Felip Pons.

El 1983 va obtenir el segon premi de fi de grau mitjà de piano al Conservatori de Balears. Va fer estudis de perfeccionament amb el pianista Joan Moll.

Va finalitzar amb les màximes qualificacions els estudis de piano amb el professor Perfecto García Chornet al Conservatori Superior de Música de València.

Ha participat a diversos cursos internacionals de perfeccionament amb els professors Ramon Coll i Perfecto García.

Actualment és professora de piano al Conservatori Professional de Música de Balears a Eivissa on, a més, dirigeix la jove orquestra que ella mateixa creà l'any 1990.

 

Duo de saxòfon i piano

L'any 1983 aquests dos músics formaren un duo de saxòfon i piano, i des d'aleshores ençà, han realitzat una extensa labor concertística i de difusió del repertori característic per a saxòfon i piano, així com també concerts pedagògics a Balears i a diferents punts de la geografia espanyola.

Així mateix han fet enregistraments per al canal de televisió alemanya ZDF. L'any 1997 varen ser seleccionats per actuar a l'XI Congrés Mundial de Saxòfon celebrat al Palau de la Música de València.

 

Joan Marí Tur : Viure la música (presentació del CD "Vacances")

Miscelánea...

Música clásica en Eivissa...