Cati Ramon Ribas - La tragèdia clàssica i els senyors del PP

 

Abril del 2006

 

La literatura que es diu "clàssica" es diu així perquè el seu sentit perdura a través del temps. La tragèdia de Sòfocles, Antígona, n'és un exemple i m'ha vingut a la ment ara quan els senyors del PP es neguen a retirar els macroprojectes que han projectat per l'illa d´Eivissa.

El rei Creont es va negar a retirar una llei escrita segons la qual ningú podia enterrar un dels dos germans d'Antígona que havien mort davant les muralles de Tebes. Antígona va contradir aquesta llei, perquè hi havia una altra llei, la llei natural, la no escrita, que l'obligava a enterrar el seu germà. El rei Creont, conduit pel seu entossudiment, només es va adonar de la seva bogeria quan neboda, fill i dona havien mort.

Així com Creont, tampoc els senyors del PP no s'adonaran del perjudici que estan executant fins que no hagin destruit el patrimoni natural, arqueològic i històric d'Eivissa. En canvi, com Antígona, els "antiautopistes", que cada dia sumen membres i mai resten, ara ja no amollaran el mos, fins que jutges, fiscals i polítics s'adonin de la necessitat de respectar la llei natural, la lluita per la supervivència de l'àmbit natural i històric d'un poble.

Mou-te! Ens veurem tots a la vaga general de 27 d'abril.

 

Articles d'altri...

Artículos ajenos...

Eivissa -Ibiza...

Movilidad Eivissa - Ibiza...